Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

KLUBBSKIDAN

Att åka rullskidor är både roligt och ett suveränt sätt att förbereda sig inför vinterns skidåkning oavsett om du är barn, ungdom, motionär eller elit.
Många klubbar ser också rullskidåkningen som en naturlig del i träningen ända ner från 9-12-årsåldern, då det ger omväxling och bryter av barmarksträningen på ett roligt sätt.

Tyvärr kostar det väldigt mycket om du vill skaffa dig eller dina barn en rullskidutrustning och vill du dessutom prova på både skate och klassiskt blir det många tusenlappar om du vill ha bättre kvalité.

KLUBBSKIDAN ägare och utvecklare har lång erfarenhet av längd- och rullskidor både på klubb- och landslagsnivå. Lars som elitaktiv med landslagsmeriter i skidor och jag Anders med landslagsmeriter i skidskytte.
Vi vill på alla sätt främja skidåkning och göra det enklare för barnfamiljer och motionärer att skaffa sig bra grejor. Att ha den allra värsta utrustningen är inte avgörande i yngre ålder eller på motionsnivå men bättre utrustning är ofta roligare att åka med. Något vi vill erbjuda till ett bra pris.