Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Läger & Event

Träffa dina kompisar eller kollegor på ett skytteevent!

Hur svårt är det att träffa prickarna i skidskytte? Skytte med puls är en utmaning även för de mest erfarna. Vi anordnar event och aktiviteter där skyttet står i centrum med eller utan puls.

Med utgångspunkt från Jönköping som ligger centralt i södra Sverige kan vi lätt ta oss till de flesta platser i Götaland. 

Det vi erbjuder är att utföra event/aktiviteter där skyttet är huvudattraktionen, vårt hjärta slår lite extra för skidskyttet som kan utföras på andra sätt än med skidor på fötterna. Springskytte eller MTB-skytte är två omtyckta aktiviteter med puls. Söker ni efter en "kulig" och spännande inomhusaktivitet till ert event passar vår skyttesimulator som handen i handsken där man också kan koppla till SkiErg stakmaskin om man vill få upp pulsen även inomhus.

Vi använder oss av skidskytteluftgevär, lasergevär och skyttesimulatorn vilket gör oss väldigt flexibla gällande att möta era behov och vi har bred erfarenhet att genomföra olika skytteaktiviteter i en rad olika miljöer.

Träningsläger med puls och fokus.

Allt fler förstår betydelsen av att träna och motionera för att må bra. Att vara med på ett träningsläger ger oftast deltagaren en boost och inspiration till sitt fortsatta tränande. Att tänja på sina gränser och ta sig an nya utmaningar gör att man växer som person och visar på nya möjligheter man har att spela med. 

Vi arrangerar träningsläger i Nässjö, Götalands nya skidskyttemetropol, där träningsanläggningen ligger i ett friluftsområde med otroligt många möjligheter till bra och roliga aktiviteter. Tillsammans med beställaren planeras träningslägret för att bli optimalt för varje grupp. 

Boendet kan antingen vara vid anläggningen med fina stugor och vandrarhem eller på Hotell Högland med de faciliteter det medför. 

Kontakta oss för information och priser via mejl [email protected] eller mobil 0708571559