Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Alla ledare är egentligen skidskyttets riktiga superhjältar!

Skidskytteledare
Att ha rollen som ledare/tränare i skidskytte innebär att man är en viktig del skidskyttets utveckling och en hörnsten bygget av dess verksamhet. Dessa superhjältar tar av sin tid för att skänka glädje, inspiration och utmaningar till alla de som vill träna och lära sig skidskytte. Man ser dem oftast en stund innan träningen på skjutvallen där de förbereder den träning som de suttit hemma och planerat innan. Trots vad vädrets makter ställer till med så leder de och genomför träningen så att alla kan gå hem med ett leende på läpparna och kvar är att göra iordning efteråt för att sedan låsa och själv åka hem helt tillfreds med vad man genomfört.
Därför vill vi på www.skidskytteexperten.se uppmärksamma några av dessa skidskyttets riktiga superhjältar genom att skänka en liten julklapp.
Gör så här om du/ni vill att vi synliggöra de hjältar som finns i er förening och som då även får möjligheten att få en liten extra klapp på axeln i jul från oss. Skicka ett mail till [email protected] där ni skriver vem och vilken i vilken förening er superhjälte verkar och motivera detta med några meningar, skicka gärna med ett foto. Ange även kontaktuppgifter till denna så att tomten kan hitta fram till några av dessa. Alla inskickade bidrag publiceras på www.skidskytteexperten.se . Vi vill ha in alla bidrag senast 23 december.

Johan Helmersson; Svegs IK Skidskytte 

Vi vill nominera Johan Helmersson Svegs IK Skidskytte för sitt engagemang. Han är huvudtränare till alla skidskytte ungdomar i Sveg. Ställer upp på fritiden till dom som behöver extra hjälp oavsett vad det gäller. Tar sig alltid tid när någon har en extra funderingar kring tekniken! Väl värd att uppmärksammas!


Annelie och Patrik Jonasson; I21 IF

Annelie och Patrik är otroligt driftiga och genomför träningar med trevliga inslag. Annelie är dessutom ny ordf i Västernorrl. regionen. Patrik sköter anläggningen och håller snyggt.


Joacim Strömqvist; I21 IF 

Joacim Strömqvist har ritat våra senaste byggnader och är dessutom vapenansvarig. 


Karin och Thomas Swahn; OK Landehof 

För OK Landehof är det helt klart familjen Swahn, både Karin och Thomas. De går in med en otrolig insats, planerar och genomför flera träningar varje vecka. De håller en hög nivå i träningen för de aktiva som har varit med länge och som behöver nya utmaningar, samtidigt som de är välkomnande till nybörjare som behöver mycket handpåläggning. Helt otroligt. Två riktiga eldsjälar.


Bengt Olofsson, 

IF Ski team Skåne  

Vi vill nominera Bengt Olofsson, IF Ski team Skåne till en av Skidskyttets riktiga Superhjältar.

Han har introducerat skidskyttet till vår förening och fått ett gäng ungdomar att längta till skidskytteträningarna.

Eftersom klubben saknar lokaler, har Bengt allt material hemma hos sig och till varje träning lastar han in tavlor, gevär, mattor, stöd m.m. i sin bil och kör till träningen och ställer i ordning skjutplatserna. På träningarna hjälper han med stort tålamod nybörjare som erfaren vid minsta problem…allt från "hur skall remmen sitta nu igen" till 14 skott i pipan…


Niclas Eklund, 

Kimstad Goif

Kimstad Goif har många superhjältar. Niclas Eklund är en av dem. Han är en mycket omtyckt ledare som förbereder och hittar på roliga och utmanande övningar för ungdomarna. Utöver att vara tränare så är  han även aktiv i huvudstyrelsen, skidsektionensledningen, tipspromenadfixare och konstsnöläggare. Vilket engagemang! 


Per Wernersson, Hallby SOK

Per Wernersson i Hallby lägger ner ett stort jobb för att ge Hallbys ungdomar möjlighet att utöva och prova på Skidskytte sporten.