Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Skidskytteexpressen

Välkommen till Skidskytteexpressen!

Hos oss på Skidskytteexpressen brinner vi för att göra skidskytteupplevelsen så smidig som möjligt för dig. Vi vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning och ammunition för att prestera på topp, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren skidskytt.

Med Skidskytteexpressen levererar vi skidskytteexpertens material och ammunition direkt till din dörr, var du än befinner dig i landet. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på din träning och tävling, medan vi tar hand om logistiken.

Så här fungerar det:
1. Beställning: Välj och beställ den utrustning och ammunition du behöver från vår webbplats.
2. Transport: Välj vilken av de planerade turerna som du vill använda för din transport. Skicka mail med beställningsnummer och vald tur till mig.
3. Leverans: Skidskytteexpressen kör ut din beställning till din valda plats, snabbt och säkert.

Planerade Turer.
Vi uppdaterar kontinuerligt vår resplan för Skidskytteexpressen. Här kan du se när vi är i ditt område nästa gång. Håll utkik efter uppdateringar och planera dina inköp i god tid.

2024

9 - 11 augusti:  JSM Nässjö

24 August: Trollhättan

Vecka 36: Malmö - Helsingborg - Halmstad

13 - 15 September: Gotland

18 - 20 oktober: Skidskyttekonferensen Sundsvall

28 oktober - 1 november: Idrefjäll. Tar vägen Motala - Filipstad - Vansbro - Mora på vägen dit och hem.

Önskemål för Större Laster.

Har du behov av större leveranser? Vi tar gärna emot specialbeställningar och ser till att du får allt du behöver. Kontakta oss med dina önskemål så ordnar vi resten.

Vi på Skidskytteexpressen är här för att göra din skidskytteupplevelse så enkel och njutbar som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller särskilda önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina skidskyttebehov!

Välkommen att beställa från Skidskytteexpressen - din pålitliga partner i spåret!