Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Palopää-sprinten till Fortner slutstycket

  • 250.00 SEK

Palopää-sprinten till Fortner slutstycket underlättar repeteringen. Samtidigt som hela slutstycket blir lättare blir det även lättare att nå med tummen för att


I lager.
Dela

Palopää-sprinten till Fortner slutstycket underlättar repeteringen. Samtidigt som hela slutstycket blir lättare blir det även lättare att nå med tummen för att skjuta fram slutstycket. Snabbare repetering, mindre rörelser i vapnet och lättare att bibehålla handens placering runt pistolgreppet.

Material:

  • Svarta och vita krokar är tillverkade i PET-plasten vilken är en av de mest använda återvinningsbara plasterna på planeten. Alla dessa fördelar som PET-plast har gör det till det bästa för återvinning enligt Greenpeace.
  • Alla andra färger gjorda i PLA Plast. Materialet PLA är ett utmärkt alternativ för biologiskt nedbrytbara plastförpackningar. Materialet är dessutom fossilfritt vilket ger det en ännu grönare profil.

Färgerna: Svart, Vit, Grön, Gul, Blå, Röd, Violett och Rosa

Önskar man en annan färg än de som finns här väljer man "annan" och beskriver i informationsfältet när man är i kassan vilken färg man önskar ha. Detta medför något längre leveranstid. 

Vikt: 2 gram

Palopää-sprinten har utvecklats av David Palopää i samarbete med dottern Line då hon inte tyckte slutstyckets original-tumplatta fungerade optimalt för hennes hand. Nu kan hon inte tänka sig något annat en denna fiffiga sprint med tumgrepp.