Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Palopää-Laddarm

  • 145.00 SEK

För de som flyttar fram pistolgreppet så långt som möjligt för att få en kompaktare geometri i sina skjutställningar behövs ofta en laddarm som är förskjuten frI lager.
Dela

För de som flyttar fram pistolgreppet så långt som möjligt för att få en kompaktare geometri i sina skjutställningar behövs ofta en laddarm som är förskjuten framåt jämfört med original. Armen finns i 3 förskjutningar, 7 mm, 11 mm och 15 mm. Armen har en justeringsmån på 5 mm.

Material:

  • Svarta och vita krokar är tillverkade i PET-plasten vilken är en av de mest använda återvinningsbara plasterna på planeten. Alla dessa fördelar som PET-plast har gör det till det bästa för återvinning enligt Greenpeace.
  • Alla andra färger gjorda i PLA Plast. Materialet PLA är ett utmärkt alternativ för biologiskt nedbrytbara plastförpackningar. Materialet är dessutom fossilfritt vilket ger det en ännu grönare profil.

Färgerna: Svart, Vit, Grön, Gul, Blå, Röd, Rosa, Violett

Önskar man en annan färg än de som finns här väljer man "annan" och beskriver i informationsfältet när man är i kassan vilken färg man önskar ha. Detta medför något längre leveranstid. 

Vikt: 4 gram/st