Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Bliz Active Matrix White Frame with blue Multi Lens

  • 595.00 SEK

Stilrena, högteknologiska multisportglasögon med brett synfält. Unisex. För krävande idrotter med höga hastigheter. Ventilationshål och imskyddsbehandling. Vikt

I lager.
Dela
Lagersaldo: 3

Stilrena, högteknologiska multisportglasögon med brett synfält. Unisex. För krävande idrotter med höga hastigheter. Ventilationshål och imskyddsbehandling. Vikt 33 gram.

Matrix är ett par väldigt snygga sportglasögon med tuff design, hög komfort och många tekniska funktioner. Modellen är anpassad för vuxna idrottsutövare på både amatör- och elitnivå. Med det breda, cylindriska synfältet kan du uppleva omgivningarna i en ny dimension. Glasögonen skyddar och hjälper dig att prestera bättre i de mest krävande idrotterna.

Matrix är tillverkade i det lätta och flexibla materialet TR90 och har justerbara skalmar och sadlar, för optimal passform och komfort. Den snygga designen har massor av tekniska funktioner, som 100 % UV-skydd, justerbara skalmar och sadlar samt okrossbar optisk lins av hög kvalitet, för bästa möjliga sikt när du verkligen behöver det.

Grilamid TR90 ger låg vikt och hög flexibilitet, och de strategiskt placerade ventilationshålen i linsens övre del ökar luftcirkulationen och reducerar fukt och imma. Glasögonen är testade och används av flera kända idrottsutövare världen över.

Matrix är en unisex-modell anpassad för vuxna ansikten. Glasögonen har suverän funktionalitet och komfort, och är framtagna för idrottsutövare på både amatör- och elitnivå.

Specifikationer:

- Användningsområde: Cykling, skidåkning, multisport

- Rekommenderas för: Unisex

- Material: Grilamid TR90 för låg vikt och hög flexibilitet

- Linsbyte möjligt: Ja

- Lins: Cylindrisk, ventilerad lins i okrossbar polykarbonat

- Linsfärg: Kontrastlins med multicoating

- Skydd: 100 % UVA-/UVB-skydd

- Ramstorlek: Senior/vuxen

- Hjälmkompatibla: Ja

- Spegelglas: Ja, med multicoating

- OTG: Nej

- Certifiering: EN ISO 12312-1: 2013

- Vikt: 33 gram