Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Bliz Alpha Hjälm Vit

  • 699.00 SEK

Alpha – Allround cykelhjälmAlpha är hjälmen för dig som uppskattar komfort och prestanda. Oavsett om du cyklar i öppet landskap eller tar dig an ditt favoritspå

Tyvärr är denna vara slut. Vi gör allt för att fylla på igen så snabbt som möjligt från leverantören. Ring mig för ytterligare information och önskemål. 0708-571559  //Jörgen

Dela

Alpha – Allround cykelhjälm

Alpha är hjälmen för dig som uppskattar komfort och prestanda. Oavsett om du cyklar i öppet landskap eller tar dig an ditt favoritspår i skogen.

Bliz Alpha är utvecklad med input från World Tour-idrottare och ger ett kylande och bekvämt skydd. Dess ventilerade polykarbonatskal är tillverkad med en lätt EPS-kärna och har justeringsmöjligheter som gör att hjälmen sitter lätt och säkert på huvudet. Vårt Max-Airflow ventilationssystem fördelar luftflödet i hjälmen baserat på din hastighet och ger en bättre ventilation i olika förhållanden. Oavsett om du strävar efter att bli en World Tour-idrottare eller bara en helgkrigare, så ger Bliz Alpha dig rätt förutsättningar att lyckas.

Teknisk information

1. Låg vikt: 220g S/M

2. Polykarbonat skal

Alpha har ett yttre skal av polykarbonat för bra slaghållfasthet.

 

2. EPS Kärna

Bliz Alpha är tillverkad av en EPS-kärna som ger låg vikt och hög slaghållfasthet för att på bästa sätt absorbera eventuella kollisioner.

3. Airflow Ventilation System™

Bliz eget luftflödesventilationssystem utvecklades med låg- och höghastighetsstudier för vätskedynamik för att leverera ideala luftflödeshastigheter. Resultatet är en hjälm som ger trevlig och effektiv ventilation för ökad komfort och säkerhet.

 

4. Justerbar strap

Den justerbara strapen möjliggör bra passform och ökad komfort.

5. 2-vägs justeringsystem i nacken

Du kan justera din hjälm så att den blir mindre eller större. Du kan också justera hur den sveper upp och ner i nacken för att ge bästa möjliga passform.