Allt inom skidskytte - utrustning- tillbehör- reservdelar

Bliz Active Proflip Max Black

  • 895.00 SEK
  • 795.00 SEK

Proflip Max har flera mästerskapsframgångar bakom sig. När du väljer Proflip Max kan du vara säker på att kunna prestera max i varje moment. Du tar dig an tungt

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

Proflip Max har flera mästerskapsframgångar bakom sig. När du väljer Proflip Max kan du vara säker på att kunna prestera max i varje moment. Du tar dig an tungt snöfall utan problem med det uppfällbara visiret, och de två extralinserna låter dig välja fritt inför varje väderlek. Ett rejält nackband som är 30 mm brett håller allt på plats. Proflip Max är ditt självklara sällskap även när snön vräker ned.

Proflip Max har linser som håller hög optisk kvalitet. De tillverkas i X-PC för klar och skarp sikt i alla väder. Linsen finns i filterkategorierna 0, 1 och 3, alltid med 100% UV-skydd. Bågen levereras med lins i filterkategori 1 monterad.

Proflip Max har en båge tillverkad i High Impact PC. Materialet är en polykarbonat som matchar de krav vi ställer på moderna sportglasögon. Hög styrka, lång livslängd och bekvämt låg vikt.

Det upp- och nedfällbara visiret reglerar skyddet mot vind och tung snö. Samtidigt ser näsdelen i friktionsgummi till att du alltid har optimal komfort runt näsan.

Fusion Lens Tech

Bliz Fusion Lens Tech™ är standardlinsen i Bliz Activeproduktlinjen. Den erbjuder PERFECT CURVE, MAX UV-PROTECTION, SHATTERPROOF och i vissa fall som tillägg; MULTICOATING eller POLARIZED. Allt i en och samma lins.

Vikbart visir

Det vikbara visiret kan fällas upp och ned och låter dig reglera mängden skydd mot vind och tung snö.

Näsdel i friktionsgummi

Näsdel i mjukt gummi för utmärkt komfort och optimal passform runt näsan.

Justerbart band

Det justerbara och töjbara bandet ser till att glasögonen sitter på plats vid alla tillfällen.

Silikonband

Silikonbandet ser till att dina skidglasögon alltid hålls på plats.

100% UV-Skydd

Bliz Active Glasögon skyddar dina ögon effektivt mot skadliga UVA och UVB-strålar.

Okrossbar Polykarbonatlins

Linserna är tillverkade av okrossbart polykarbonat vilket är 10 gånger mer slagtåligt än annan plast- och glaslinser och erbjuder därför högsta graden av skydd.